Hoge waarde voor uw oude munten verzameling

Misschien bent u gestopt met munten verzamelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een een oude munten verzameling van iemand anders hebt gekregen. Of dat u de oude munten wilt verkopen omdat u geld nodig hebt. In alle gevallen bent u welkom bij Inkoop Goud Amsterdam. Wij berekenen vrijblijvende de waarde van uw oude munten verzameling en betalen direct contant uit!

Inkoop van gouden munten en zilveren munten

Bij Inkoop Goud Amsterdam krijgt u altijd de hoogste opbrengst voor gouden munten en zilveren munten. Wij taxeren graag de waarde van uw munten verzameling. Inkoop Goud Amsterdam staat bekend als een goudeerlike zaak en werd onlangs door VARA Kassa Magazine benoemd tot het beste adres voor de inkoop van goud.

Openingstijden voor het verkopen van oude munten verzameling

Van maandag tot en met vrijdag ontvangen wij u graag aan de Spiegelgracht in Amsterdam. Klik hier voor de adresgegevens en openingstijden van Inkoop Goud Amsterdam.

Gouden Tientje en Zilveren Tientje

Wanneer u een Gouden Tientje of Zilveren Tientje wilt verkopen, dan kunt u op onze website de hoge waarde per munt zien. Deze waarde geldt ook als ze niet FDC zijn. Voor de inkoop van de oude munten verzameling kunt u ons ook bellen op 020 – 422 10 15. Naast Nederlandse munten is Inkoop Goud Amsterdam ook het beste adres voor buitenlandse munten.

Krugerrand en Maple Leaf

Net zoals voor het Gouden Tientje en het Zilveren Tientje, hanteren wij ook een hoge waarde voor bijvoorbeeld Krugerrand en Maple Leaf munten. Inkoop Goud Amsterdam neemt hele munten verzamelingen in, maar ook losse gouden munten en zilveren munten. In alle gevallen garanderen wij een eerlijke, transparante werkwijze, een hoge opbrengst en een gastvrije ontvangst.

Muntenverzameling verkopen

Er zijn nogal wat handelaren in munten actief, die hun geld verdienen met hoge marges. Zij bieden een u een minimale waarde. Een munten verzameling verkopen doet u niet elke dag. Vervolgens verkopen tegen de maximale waarde. Bij Inkoop Goud Amsterdam gaat dat anders. Wij richten ons op het volume, niet op de marge. Daarom bieden wij u de hoogste prijs, wanneer u van plan bent uw muntenverzameling te verkopen. Dat geldt ook voor losse gouden munten en zilveren munten.

Waarde oude munten berekenen

Via internet kunt u zich goed oriënteren voordat u de oude munten gaat verkopen. Ook kan de muntenverzameling vrijblijvend worden getaxeerd. In alle gevallen zult u zien, dat Inkoop Goud Amterdam de hoogste waarde biedt voor Gouden Tientjes, Zilveren Tientjes of de gehele muntenverzameling. Bovendien krijgt u in handen wat wij beloven, zonder aftrek van wat voor kosten dan ook. De 100% Echt Uitbetaalde Prijsgarantie!

Inkoop van de muntenverzameling

Inkoop Goud Amsterdam koopt zowel gouden munten als zilveren munten, zowel Nederlandse munten als buitenlandse munten en zowel losse munten als een gehele muntenverzameling. Een goudeerlijke zaak! Beluister ook de radioreportage die de TROS over Inkoop Goud Amsterdam heeft gemaakt of bekijk onze TV commercial op RTV NH.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.