De hoogste prijs voor sloopgoud


Bij Inkoop Goud Amsterdam: geen aftrek smeltverlies, geen aftrek administratiekosten, geen prijsdrukkende onzin verhalen, maar wel 100% hoogste, echt uitbetaalde, prijs garantie voor sloopgoud. Ons motto: ‘Een Goudeerlijke Zaak’!Ontwikkeling van de sloopgoud prijzen


De prijzen voor sloopgoud zijn onderhevig aan de schommelingen in vraag en aanbod op de internationale markt. Maar op welk niveau de sloopgoud prijs ook staat, u krijgt bij Inkoop Goud Amsterdam altijd het meeste geld uitbetaald voor uw munten, antieke sieraden en ander sloopgoud. Zonder aftrek van allerlei onduidelijke kosten. Eerlijk gewogen met duidelijke uitleg en prijsgarantie.

Artikel over sloopgoud in Vara Kassa Magazine


Recent werd door Kassa Magazine van de VARA onderzoek gedaan naar het inleveren van sloopgoud. In deze goudtest kwam Inkoop Goud Amsterdam naar voren als beste adres. Daar zijn wij trots op, want eerlijkheid duurt het langst. Wilt u zelf weten wat uw sloopgoud waard is? Kom dan langs voor een gratis taxatie. Wij bieden de allerhoogste prijs voor sloopgoud!

Adres en openingstijden voor sloopgoud


Sloopgoud kan worden ingeleverd voor geld aan de Beethovenstraat 7A in Amsterdam. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wanneer u het sloopgoud met de auto komt brengen, kunt u het beste parkeren in parkeergarage ‘Prinsengracht’.

Sloopgoud Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Purmerend en Volendam


Voor inwoners van de kop van Noord-Holland zijn wij goed bereikbaar via de IJtunnel. Met sloopgoud vanuit Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Purmerend en Volendam kunt u het beste rijden via de Ring Noord en daarna de S116 volgen.

Sloopgoud Haarlem en Leiden


Woont u ten westen van Amsterdam? Volg dan met uw sloopgoud de A9 vanaf Haarlem of de A4 vanaf Leiden en aansluitend de Ring West. Neem vervolgens de S106 naar de binnenstad.

Sloopgoud Almere, Hilversum en Amersfoort


Als u met sloopgoud naar ons onderweg bent vanuit Almere, Hilversum of Lelystad volgt u het beste de A1, vervolgens de Ring Zuid en daarna via de S109 de stad in.

Met het openbaar vervoer


Plannen om uw sloopgoud per trein langs te brengen? Reis dan naar het Centraal Station en neem tram 1,2 of 5 naar halte Prinsengracht of stap uit bij Station Zuid en neem tram 5 in noordelijke richting. Goede reis, de koffie staat klaar als u aankomt.

Identiteitsbewijs bij inleveren sloopgoud


Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen wanneer u naar ons toekomt voor het inleveren van sloopgoud. Op vertoon mogen wij u direct contant uitbetalen.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.