Oud goud verkopen in Amsterdam


Direct contant geld nodig? Kijk dan eens of u goud, zilver, munten en antieke sieraden in huis hebt, die u eigenlijk wel zou willen verkopen. Sieraden die u ooit eens hebt gekregen, maar misschien nooit meer draagt. Oud goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam levert direct geld op. Op basis van het gewicht en het gehalte krijgt u ter plaatse contant uitbetaald!Verkoop goud levert geld op


De goudprijs is de afgelopen jaren enorm gestegen. Dat maakt het aantrekkelijk om de waarde van goud in munten en sieraden te ‘verzilveren’. De verkoop van goud levert geld op. De waarde van het goud en daarmee de hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van drie factoren: het gehalte van het goud (karaat), het gewicht en de dagprijs op het moment van de goud verkoop.

Goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam


Als u gouden munten of antieke sieraden wil inwisselen voor geld, dan kunt u voor allerlei verrassingen komen te staan. Het gehalte wordt niet juist vastgesteld, het gewicht wordt bepaald met een weegschaal die niet geijkt is, of de koers blijkt ineens te zijn aangepast. Dat soort verrassingen komt u bij ons niet tegen. Goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam biedt de zekerheid van de hoogste opbrengst. Wij staan niet voor niets bekend als een Goudeerlijke Zaak.

Adres voor het verkopen van goud


Sieraden en  Goud verkopen kan in onze fraaie winkel aan de Beethovenstraat 7A in Amsterdam. 

Openingstijden voor het verkopen van goud


Inkoop Goud Amsterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag. Goud verkopen kan die dagen van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Gouden tientje en gouden munten verkopen


Wij zijn er niet alleen voor het inwisselen van antieke sieraden. U bent bij ons ook aan het juiste adres wanneer u een gouden tientje of gouden munten wilt verkopen. Ook in dat geval is uw goud veel geld waard. De procedure bij het verkopen van een gouden tientje of gouden munten is vergelijkbaar met onze werkwijze bij het inwisselen van sieraden.

Identiteitsbewijs wanneer u goud wilt verkopen


Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen wanneer u goud wilt verkopen. Dit kan een paspoort zijn , een ID-kaart of een geldig rijbewijs.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.