Profiteer nu van de hoge zilver waarde

Al voor het begin van de jaartelling werd zilver gebruikt al versiersel en betaalmiddel. Het is een edelmetaal met een relatief vaste, hoge waarde. Zilver is iets harder dan goud en laat zich makkelijk bewerken. Het is daarom een populair metaal voor gebruik in sieraden. Door de hoge waarde is het aantrekkelijk om zilveren munten en sieraden in te leveren voor geld.

 Waarde zilveren tientje, zilveren gulden en zilveren rijksdaalder

In Nederland is zilver door de jaren heen een wettig betaalmiddel geweest. De waarde was afhankelijk van de munt waarin het zilver was verwerkt. Het zilveren tientje werd als betaalmiddel ingezet tussen 1970 en 2001. Er zijn verschillende versies uitgegeven. De waarde van het zilveren tientje bedroeg 10 gulden. In het tijdperk voor de invoer van de Euro circuleerden ook de zilveren gulden en de zilveren rijksdaalder, met een waarde van 2,50 gulden.

Zilver prijs per gram

Op de internationalen markten wordt de zilver prijs per troy ounce in US Dollars gehanteerd. Wij drukken de zilver waarde uit in Euro als zilver prijs per gram. De waarde is afhankelijk van internationale marktomstandigheden en onderhevig aan schommelingen. De zilver koers kan worden gevolgd in een grafiek via:

 

De waarde van zilveren munten

Nederland telt nogal wat mensen met een muntenverzameling. Natuurlijk hebben deze munten een emotionele waarde, maar zilveren munten vertegenwoordigen vaak ook een hoge financiële waarde. Als u die waarde wilt verzilveren, dan bent u bij Inkoop Goud Amsterdam aan het juiste adres. Wij taxeren de waarde van zilveren munten en bieden altijd de hoogste zilver prijs. U bent van harte welkom aan de Beethovenstraat 7A (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur).

 

Zilver waarde bij verkoop van zilveren sieraden

Als u zilveren sieraden hebt die u niet meer draagt, of als u geld nodig hebt, verkoop ze dan aan Inkoop Goud Amsterdam. De zilver waarde die wij bieden bij verkoop is de hoogste in Nederland! Naast zilveren sieraden profiteert u ook bij de verkoop van goud en munten van de hoogste waarde. Lees meer over de werkwijze >

 

Een goudeerlijke zaak – ook voor zilver

In januari 2013 heeft Kassa Magazine undercover goudinkopers in Amsterdam bezocht. In de test bleek Inkoop Goud Amsterdam, onze vestiging aan de Spiegelgracht, als beste adres te worden gewaardeerd. Wij zijn trots op dit resultaat en vermelden dan ook graag de link naar de pagina’s van Kassa Magazine waar u de hele test kunt lezen: Geld verdienen met oud goud. In 2010 werd er in het TROS-programma ‘IN BEDRIJF’ aandacht besteed aan de inkoop van goud en zilver tegen een hoge waarde en de wijze waarop de hoogste prijs tot stand komt – een Goudeerlijke Zaak. Lees verder >
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.