VOLGENS VARA KASSA HET BESTE ADRES VOOR INKOOP VAN GOUD

In januari heeft Kassa Magazine undercover goudinkopers in Amsterdam bezocht. In de test bleek Inkoop Goud Amsterdam, onze vestiging aan de Spiegelgracht, als beste adres te worden gewaardeerd. Wij zijn trots op dit resultaat en vermelden dan ook graag de link naar de pagina’s van Kassa Magazine waar u de hele test kunt lezen: Geld verdienen met oud goud

kassa goud

Inkoop Goud bij de TROS: een Goudeerlijke zaak

Inkoop Goud Amsterdam staat in heel Nederland aangeschreven als een Goudeerlijke zaak. Daarom heeft de Tros in haar RADIO 1 programma “IN BEDRIJF” ons uitgenodigd om een reportage te maken over Goud Inkoop. TROS In Bedrijf is een wekelijks Radio 1-magazine over Ondernemend Nederland. De presentatie is in handen van Tineke Verburg en Peter de Bier. Wij nodigen u graag uit om te luisteren naar de reportage, die zaterdag 16 oktober op TROS RADIO1 is uitgezonden is, door het aanklikken van onderstaande link.


Inkoop Goud Amsterdam adverteert momenteel op RTV Noord-Holland. Klik op het scherm om de commercial te bekijken (herfst- respectievelijk winterversie).This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.